Calamiteiten Nederland

Calamiteiten Nederland bv is de calamiteitenservice van Nederland. Wij staan altijd voor u klaar voor iedere klus.
Dat doen we goed, gezien de hoeveelheid werk en tevreden klanten. Ons motto: vandaag gebeld, vandaag geholpen!
Bij ons hoort u dus niet: we komen morgen of in de loop van de week. Als het echt snel moet, kunt u ook gebruikmaken van de 1-uur-spoedservice. Dat noemen wij nou calamiteitenservice.
Calamiteiten Nederland is de calamiteitenservice voor 24 uur service. Maak kennis met al onze diensten! Calamiteitenservice Nederland is er om u te helpen met allerlei werkzaamheden, problemen en storingen in en om uw huis. U kunt ons onder andere bellen voor alle diensten. Heeft u een ander probleem? Bel ons gerust en we kijken wat we voor u kunnen doen.

24 uur slotenservice

Kunt u uw huis niet meer in? Calamiteiten Nederland biedt slotenservice in Amsterdam en omgeving. Bel en wij komen direct om uw deur schadevrij te openen. Ook kunnen wij indien nodig sloten voor u vervangen.

1-uur-spoedservice

Soms is vandaag gebeld, vandaag geholpen niet snel genoeg. Voor dit soort situaties hebben wij de 1-uur-spoedservice in Amsterdam en omgeving. Tegen betaling van een toeslag heeft u dan - als het ook maar enigszins mogelijk is - een monteur binnen 1 uur in huis. U kunt onze calamiteitenservice 24 uur per dag bereiken: 06 57 899 265. Zowel particulieren als VVE's en kleine bedrijven helpen we met onder andere Slotenservice Amsterdam, 24 uur ontstopping en veel andere calamiteiten in en om het huis. U kunt ons 24 uur per dag bereiken: 06 57 89 92 65.

Klik hier voor meer informatie »

InbraakschadeWij verhelpen uw schade 24/7.
Ook glas afdichtingen en plaatsen nieuwe ramen. 1 uur spoed service mogelijk! Neem contact met ons op, via 06 57 89 92 65.


Klik hier voor meer informatie »

Sloten ServiceWij bieden een 24 uur slotenservice in Amsterdam en omgeving! Problemen met uw slot? Krijgt u de deur niet meer open. Bel en wij komen eraan, desgewenst binnen het uur!


Klik hier voor meer informatie »

24/7 ServiceWij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week voor iedereen in de omgeving van Amsterdam bereikbaar en operationeel om uw glas probleem te verhelpen. Neem vandaag nog contact op.


Klik hier voor meer informatie »